Ne trebuie:
400-500 g telemea sarata (de preferat de oaie)
250-300 g paste
2 plicuri de zahar vanilat
zahar (dupa gust)
100 g stafide
2 oua
250-300 g paste
2 plicuri de zahar vanilat
zahar (dupa gust)
100 g stafide
2 oua
Cum facem:
Punem pastele la fiert si fierbem conform instructinilor de pe ambalaj. Branza se rade (marunteste) si se amesteca cu cele 2 oua, zaharul, zaharul vanilat si stafidele.
Pastele se scurg si se amesteca cu branza preparata mai sus. Se toarna totul intr-o tava de Jena (sau ce aveti la indemana) si se da la cuptor cca 25-30 minute.
Inainte de cuptor:
Dupa ce le-am scos de la cuptor:
Si in sectiune:
Buna Edith,
Hmm, apetisant! Data viitoare, cand mai faci budinca, sa nu uiti sa ma inviti si pe mine! La mancat, evident.. 😉
Sigur, Oana.. chiar mai am o bucata… Vii? 🙂
De unde esti?
DEVA. Tu?
Bucuresti 😛
Asta inseamna ca de cate ori vin in Bucuresti am unde sa trag la masa? 😀
Hi, hi.. Numai sa nu ma gasesti cu frigiderul gol :))
http://oana.genom.ro/index.php?pagerun=43&title=leapsa_pe_mancare&more=1&c=1&tb=1&pb=1
Ghici ce gasesti la adresa de mai sus? Iar de frigider nu-mi fac grija.. ne ocupam impreuna! 😉
Uh, m-ai incaltat…:P Tre’s a ma gandesc ca imi plac atateaaa…:)
Se pare ca e destul de greu sa te hotarasti! :))
Oana,cu hotaratul e mai usor.. cu timpul e mai greu..
O sa-mi fac timp, stai linistita.. chiar azi imi propusesem sa scriu postul… 🙂
Buna (din nou)!
de cand n-am mai scris am testat foarte multe retete si toate delciioase 😉 am uimit multa lume cu asemnea delicatese…
De aceea, ma mira foarte tare de ce la aceasta budinca folosesti brnaza sarata in care pui zahar??!?!? nu e o combinatie nefericita?!? eu la aceasta budinca folosesc branzia de vaci, si iese o minune…poate e ceva ce-mi scapa mie…
numai bine si spor la gatit 😉
Bea, ma bucur ca ai avut succes cu ce ai incercat de aici. Asta e si ideea, nu? 😉
In ceea ce priveste budinca asta, e chestie de gust. Sigur ca si cu branza dulce e buna, insa mie mi se pare ca branza sarata ii da o savoare mai aparte. Poate incerci odata sa vezi daca iti place. Sau poate sa combini dulce cu sarata (daca numai sarata ti se pare prea mult).
Te mai astept cu impresii!
O zi faina!