E cald, vremea concediilor, deci cheful de gatit tinde vertiginos spre zero. Astazi avem o supa rece de linte,

un fel de gazpacho dar mai consistent, pe care mancat-o cu paine prajita cu usturoi.

Rapida, la indemana si delicioasa! In maxim 15 minute este gata  cu tot cu painea prajita.

Ne trebuie:

o conserva linte Sun Food

2 rosii mari

1/2 ardei gras

1 castravete

1 catel de usturoi

3-4 linguri de ulei

sare, piper

– cantitati pentru 2 portii –

Am folosit o  conserva de linte de la Sun food, conserve 100% sanatoase, fara adaosuri sau conservanti.

Cum se face:

Daca vreti sa o mancati cu paine prajita, la fel ca mine ( e o combinatie tare buna, nu veti regreta!), punem 2 linguri de ulei intr-o

tigaie antiaderenta si cand se incinge punem feliile de paine si le rumenim 2-3 minute pe fiecare parte.

Apoi le putem freca cu un catel de usturoi.

Scurgem conserva de linte de lichid si o punem in vasul unul blender.

Peste ea punem castravetele curatat si taiat felii, rosiile, ardeiul taiat bucatele, usturoiul taiat feliute, uleiul, sare si piper.

Cu rosiile am procedat asa: le-am taiat in jumatate si le-am dat pe razatoarea mare,

cu coaja orientata catre palma (am obtinut astfel numai pulpa, fara coaja).

Punem blenderul in functiune pentru a pasa si omogeniza bine legumele.

Servim cu pofta cu painea prajita cu usturoi. Buna tare.

Enjoy!