Azi n-am gatit nimic, doar am facut poze. De fapt n-am mai gatit de ceva vreme :))
Glumesc, ceva-ceva am pregatit pentru platoul de aperitive pe care vi-l arat astazi: hummus si falafel.
Acel gen de platou pe care il faci la repezeala, cu ce ai prin frigider si prin camara, cand ai musafiri sau cand vrei sa mananci ceva
mai lejer, cat inca este cald afara.
Ce am pus pe platou (si pe langa): falafel, rosii cherry, masline cu usturoi, rosii uscate,
hummus cu putin turmeric si hummus cu ardei copt. Am mancat totul cu lipie. Bun.
Sigur, puteti adauga/elimina ingrediente de pe platou dupa preferinta si in functie de ce aveti prin frigider.
Gasiti pe blog retete de hummus simplu, hummus cu avocado sau hummus cu sfecla rosie
si reteta de falafel.
Asta ca sa nu ziceti ca azi nu va dau nicio reteta 😛
Enjoy the end of the summer days 😉
Am folosit pentru hummus si falafel conservele de naut de la Sun Food, conserve 100% sanatoase, fara adaosuri sau conservanti.