3565486181 7749518f93 1 - CHEESECAKE CU PIERSICI LA RECE
Prajiturile cu branza si fructe sunt usoare si racoroase si imi plac mult.
Acum, ca a venit caldura, prajiturile preparate la rece sunt cele mai cautate.
Sunt un dulce rapid, la indemana si pentru persoanele care nu au cuptor.
Ne trebuie: 
Blat:
300g biscuiti
100g unt
10-12 linguri de compot

Crema:
700g brinza de vaci mai cremoasa
cca 130 g zahar pudra vanilat
1 borcan de compot de piersici
200 g iaurt cremoso (sau puteti pune iaurt de piersici)

2 plicuri gelatina
optional: 100-200 g frisca
(daca puneti si frisca, mai puneti 1/2 plic de gelatina in plus)
Pentru ornat:
ciocolata
unt
1 lg lapte
felii de piersici
Cum se face:
 
Blatul de biscuiti:
Biscuitii se maruntesc
IMGP4216 1 - CHEESECAKE CU PIERSICI LA RECE
si se amesteca cu compotul si untul topit.
Se omogenizeaza bine si se aseaza pe un platou pe care am pus inelul unei forme de tort.
Presam bine cu dosul unei linguri.
IMGP4228 1 - CHEESECAKE CU PIERSICI LA RECE
Dam blatul astfel format la frigider pana preparam crema.
Crema:
Amestecam branza, cu iaurtul, cu zaharul pudra
Adaugam 2 plicuri de gelatina dizolvata in 100 ml de compot
(coform instructiunilor de pe ambalaj).
Taiem piersicile cubulete si le amestecam cu crema.
IMGP4230 1 - CHEESECAKE CU PIERSICI LA RECE
Daca branza nu este prea cremoasa, puteti adauga si frisca batuta la crema.
Turnam crema peste stratul de biscuiti si se lasa 4-5 ore la frigider pana se intareste.
IMGP4234 1 - CHEESECAKE CU PIERSICI LA RECE
Indepartam inelul tavii de tort si ornam cu felii de piersica si ciocolata
(topim 2-3 cuburi de ciocolata, un cubulet de unt si o lg de lapte)
Bun si racoros.
cheesecakelarece2 2 - CHEESECAKE CU PIERSICI LA RECE