V-am mai povestit de burgerul cu conopida de la Edenia care imi place mult.
L-am pregatit cu pere caramelizate sau cu ceapa caramelizata.
Este o idee rapida si la indemana pentru un pranz sau o cina rapida.
Poate fi consumat atat intre doua felii de paine cu diverse adaosuri (in functie de gusturi si de ce avem prin frigider),
sau il putem pregati asa cum l-am facut eu astazi.
Desi contine deja branza, eu am mai adaugat pentru un plus de savoare.
Ne trebuie:
felii de branza topita
felii de rosii
Legume congelate (sau alta garnitura la alegere)
Cum se face:
Punem in tava, pe hartie de copt burgerii de conopida (nu trebuie decongelati) si coacem la cuptorul
preincalzit la 200 pentru 10 minute,
ii scoatem adaugam felia de branza topita si felia de rosie peste fiecare bucata
si mai coacem inca 10 minute. Am pus putina sare peste rosii si niste fulgi de chilli pentru putina iuteala.
Eu am pus si o ramurica de rosii impreuna cu ele la copt, iar cand le-am scos am pus sare si putin otet balsamic peste ele.
L-am mancat cu legumele de la Edenia care sunt deja preprajite si au un strat extern ce contine sare,
insa mai puteti adauga putina sare si usturoi granule peste ele daca doriti
(recomand sa le lasati 10 -15 minute la temperatura camerei inainte, pentru ca sarea si usturoiul granule sa faca aderenta la ele).
Sau puteti adauga putin mujdei peste ele in farfurie.
Daca nu vreti sa mai adaugati nimic, le gatiti in cuptor nedecongelate.
Le pregatiti conform ambalajului.
Savuram cu mare pofta.
Enjoy!