Inca o idee de aperitiv aspectuos si gustoos, mai ales pentru iubitorii de somon ca mine.
Tartine de castraveti, cu crema de branza si somon.
Ne trebuie:
1 castravete in folie
150 g branza crema Philadelphia
(eu am folosit Almette yougurt)
30 g unt
150 g somon afumat (aprox.)
Cum se fac:
Castravetele se spala si se taie rondele de aproximativ 1/2 cm.
Crema de branza se amesteca cu untul (ambele la temperatura camerei).
In amestec puteti adauga si marar tocat (eu nu am pus).
Feliile de somon se taie in bucatele de 1 deget grosime.
Punem crema intr-o punga cu un dui atasat sau puteti pune intr-o punga si sa taiati
un colt atat cat sa iasa crema cam de un deget grosime.Punem feliile de castravete pe platou ornam cu crema de branza in mijlocul castravetelui.

Deasupra formam un trandafir din somon.
Se serveste in maxim o ora de la ornare (pentru ca, de la crema de branza,
castravetele se inmoaie cu trecerea timpului).