Speram sa vina vremea calda in curand, sa iesim la picnic, sa ne bucuram de natura.
Salatele la borcan sunt ideale pentru astfel de iesiri sau pentru pachetul de la servici.
Astazi, avem o combinatie care mie mi-a placut mult: salata cu naut si somon, cu ceapa rosie, pusa la borcan,
cu dressing de ulei si otet sau zeama de lamaie. Am folosit conserva de naut de la Sun Food,
pe care il am mereu la indemana pentru cazuri de salata rapida sau frigider gol 😀 .
Ne trebuie:
un pumn de rucola
100 g somon afumat
4-5 linguri de naut din conserva Sun Food
1/4 ceapa rosie (sau 2 fire ceapa verde)
Dressing:
1 lingurita mustar
2 linguri ulei
2 linguri otet (sau zeama de lamaie) dupa gust
sare, piper
– cantitati pentru o portie –
Cum se face:
Simplu de tot. Punem ingredientele pe rand in borcan: rucola, fasi de somon, naut, ceapa rosie, rucola.
Pregatim dressingul amestecand ingredientele si il turnam deasupra. Cand servim, agitam putin borcanul, daca nu avem posibilitatea
de a-l rasturna intr-un bol. Servim cu paine prajita, neagra, sau fara.
Salata cu naut si somon – rapid, delicios si hranitor!
Enjoy!
Buna,
Imi ploua in gura deja, am sa o fac cu siguranta, arata foarte bine.
Conservele Sun Food le gasesc si in magazine?
Multumesc.
Anca, ma bucur ca iti place salatica. A fost o combinatie tare pe gustul meu 🙂
Conservele Sun Food le poti gasi in magazinele Cora, Carrefour, Auchan, Metro, Penny, Selgros si Kaufland.
Sau le poti comanda online de pe http://shop.sunfood.ro/index.php 🙂
O idee foarte buna si foarte rapida in orice situatie , nu numai pentru picnic. Multumim Edith. Doar ca “ruccola” (daca te referi la acele frunze de salata , din poza asa pare sa fie ) se scrie “rucola” cu un singur “c”.
Multumesc pentru atentionare, Geta 🙂
Ma bucur ca iti place salata.