Descopar des in ultima vreme combinatii de salate delicioase si musai trebuie sa vi le arat si voua.

Astazi, salata cu naut si ardei copt si branza feta, aromata cu busuioc verde si usturoi si o vinegreta delicioasa.

Ne trebuie:

o conserva naut Sun Food

2 ardei copti

cca 80 g branza feta

busuioc verde

Pt dressing:

1-2 linguri otet de mere (dupa gust)

1 lingura de ulei

2 catei de usturoi

1 lingura miere

sare, piper

– cantitati pentru cca 2 portii –

Am folosit conserva de naut de la Sun Foodconserve 100% sanatoase, fara adaosuri sau conservanti.

Cum se face:

Scurgem bine intr-o sita nautul de apa.

Taiem ardeii cuburi (sau fasii, dupa preferinte).

Nota: eu nu am avut ardei copt, insa am pus peste noapte un ardei capia tocat cuburi

intr-un sos format din: 4-5 lg otet de mere, 2 lg de ulei, sare, 1 ingura de miere, am acoperit cu capac etans

si a doua zi am facut salata.

Sigur va fi buna si cu ardei gras crud, fara a mai fi marinat in prealabil.

Amestecam toate ingredientele: nautul bine scurs cu ardeiul gras, busuiocul tocat si branza

feta sfaramata. Facem dressingul amestecand otetul de mere, uleiul, usturoiul pisat, mierea, sare si piper.

Dupa ce il omogenizam pana se topeste mierea, il turnam peste salata.

O savuram cu pofta pentru ca este delicioasa, aromata de la usturoi si busuioc, usor dulceaga de la miere.

Enjoy!