rulouri de clatite cu somon afumat

Rulourile de clatite cu somon afumat se fac usor, sunt gustoase si aspectuase.

Pot face parte cu succes de pe orice masa festiva. Este inca un preparat pe care l-am avut pe masa de Craciun,

insa nu am reusit sa vi-l arat inca.

Pentru alte retete de aperitive festive, click pe cuvintele bold-uite.

Ne trebuie:

clatite

crema de branza

somon afumat felii

– cantitatile variaza in functie de cate bucati vreti sa faceti –

Cum se fac:

Punem pe fiecare clatita un strat de crema de branza, punem peste banza fasii de somon afumat

apoi inca un strat subtire de crema de branza. Rulam strans clatita, cu atentie.

Infasuram  fiecare rulou astfel format, strans, in folie de plastic si dam la frigider.

Taiem bucati de grosimea degetului mare. Capetele nu sunt foarte aspectuoase, asa ca pot fi

mancate direct din procesul felierii :))

Este recomandat sa le taiem dupa 1-2 ore de stat infasurate la frigirer, sa le dam timp sa faca aderenta.

Dintr-o clatita ies cam 4-5-6 rulouri utilizabile (in functie de diametrul clatitei).

Asta ca sa stiti cam cate clatite trebuie sa umpleti, in functie de numarul de invitati.

Bune, aspectuoase si deloc greu de facut. Au avantajul ca pot fi facute si cu o zi inainte si feliate inainte de servire.

Enjoy!

rulouri de clatite cu somon afumat 1