Reteta BD
Este ideala pt micul dejun si nu numai.Ne trebuie:
1 rosie
3 oua
cascaval
patrunjel (si marar am pus eu)
sare si piper
sunca presata (optional) – eu am sunca taraneasca
2 linguri de uleiCum se face:
Prajim rosiile taiate felii in ulei.
1 rosie
3 oua
cascaval
patrunjel (si marar am pus eu)
sare si piper
sunca presata (optional) – eu am sunca taraneasca
2 linguri de uleiCum se face:
Prajim rosiile taiate felii in ulei.
Punem intr-o tava antiaderenta (de preferat) rosiile si sucul rezultat,
sare, piper, patrunjelul si mararul si sunca taiata cubulete.
Punem albusurile radem cascavalul si punem si galbenusurile deasupra.
Inainte de cuptor:
Lasam la cuptor pana se incheaga oul, si se topeste cascavalul.
Un mic dejun f bun.
Data viitoare nu mai pun verdeata.
Edith, din ce in ce mai specialista…retete minunate si prezentarea pe masura. Bravo !!! Te pup, weekend placut !
Hi hi, Ginuca in timp ce eu scriam un comentariu la tine pe blog tu scriai la mine 😛 Ce sincronizare! 🙂
Da’ de unde specialista? Mai “fur” si eu de ici de colo… 🙂
Oricum sar’na! Pup! We placut si tie!
nu stiu cum faci de arata asa gustos preparatele tale. cred ca esti si maestru fotograf.
o zi minunata iti doresc
merci james, esti dragut da’ nu-s chiar asa maestru… 🙂
O seara frumoasa!
GROZAVA,ARATOASA SI SUP.GUSTOASA CRED!O VOI PREPARA SI EU!MI-AI DAT IDEEA !MULTUMESC!SI TOT CE-I BUN PT.TINE!PA,PA
Multumesc, Mariana, acum chiar ca am nevoie de ce e bun 🙂
Geniala reteta asta. Maine dimineata am motiv sa ma trezesc cu o juma’ de ora mai devreme 🙂
Multumesc!
Andi, sper sa-ti placa! 🙂
bun-bun,salivez ,la combinatia ou-cascaval greu rezist…
Simona, sa stii ca este si una din combinatiile mele preferate 🙂