Ne trebuie:
1 pachet aluat de foetaj (am avut de 450 g)
cca 150 g zahar
3-4 linguri de nuca de cocos
cca 150 g zahar
3-4 linguri de nuca de cocos
(ii puteti face si simpli, doar cu zahar sau cu nuca, scortisoara…)

Cum se fac:
Cred ca cel mai elocvent este filmuletzul de mai jos pentru ca arata exact tehnica folosita.
Am amestecat zaharul cu nuca de cocos, am intins foaia de aluat pe masa pudrata cu faina si am pus amestecul peste foaie
procedand ca in filmuletz.
Am intors si pe partea cealalta, am pus amestec, am presat cu facaletul si apoi am inceput sa pliez marginile
I-am copt in tava tapetata cu hartie de copt.
Nu mi-au iesit chiar ca in filmuletz, dar au fost extraordinar de buni, dulci si parfumati.
Ce draguti sunt !!!! Imi plac palmierii la nebunie si daca mai pui si un strop de miere….mmmmmmm
Pupici ! Buna idee cu filmuletul
Edith am fost gand la gand:))). Am facut si eu palmierii , sambata trecuta, pt Pastele Ortodox, dar de postat i-am postat doar azi. Foarte buni, merita incercati :))
miere nu am pus, am respectat reteta (cu exceptia cocosului :P) dar s-a topit zaharul in asa fel incat parca erau dati cu miere 🙂
Taare mult ne-au placut 🙂
Pupicei!
Lily sa stii ca si eu i-am facut mai demult, dar abia azi i-am postat ca atunci ca am fost plecati din Bucuresti la ai mei 🙂
Ai tai au iesit muult mai frumosi 😉
Draga Edith,
sunt pentru prima data pe blogul tau si recunosc ca imi pare tare… gustos! ador palmierii, si iata ca acum voi putea sa ma incumet sa incerc sa-i prepar singura, cu ajutorul tau! am gasit pe blog si alte retete care mi-au facut cu ochiul si pe care abia astept sa le incerc! daca nu te superi, as vrea sa trec blogul tau pe blogroll la mine!
Monica
Multumesc pentru vizita, Monica.
Sigur ca nu ma supar daca ma adaugi la tine in blogroll (o sa trag si eu cu ochiul pe la tine cum am putin timp). Am vazut ca ai pus deja un post despre blogul meu. Merci mult 🙂
Te mai astept cu vesti ce si cum ai facut (si daca ti-a placut :P)
Super buni! I-am facut si eu ieri si au iesit pur si simplu deliciosi! Cu putina scortisoara, doar pentru aroma. Mi-am adunat toata familia si s-au mancat super repede!
Felicitari pentru blog! Imi place super mult. O sa dau si eu link la blogul tau de pe blogul meu, care nu are legatura cu mancarea, dar nu conteaza.
Te pup.
Merci mult! 🙂
Luciana, ma bucur ca ti-au placut! Eu nu am incercat cu scortisoara pt ca nu ma omor dupa ea.. in schimb cu cocosul.. e alta poveste 😛
Sa-mi dai si mie linkul blogului tau, te rog, ca nu am putut sa-l vad de la profil…
Te mai astept 🙂
Luciana ce frumuseti faci tu acolo… Faine. Felicitari!
Am vazut ca e inca in constructie site-ul…
Bafta multa!
Am vazut si eu cate ceva ce mi-a facut cu ochiul pe acolo.. dar am atatea gablontzuri ca si uit de unele din ele uneori… 😀
Am gresit. 😀
Site-ul era de fapt: http://www.mazdrunka.ro/blog/
Scuze, te-am trimis in alta parte. 🙂
@Luciana: hi, hi, vezi ce-mi faci?? 😛
Fain blogul. O sa-l scotocesc” cand am timp 🙂
Buna, arata foarte bine, asa ca le-am facut si eu dar cu scortisoara, sunt foarte bune.
Multumesc pentru reteta si felicitari pentru toate retetele!
Mi-am facut si eu un blog si acolo ti-am multumit, am vrut sa-ti atasez si adresa blog-ului tau, am sa o fac doar daca imi acorzi permisiunea.
Moniq, multumesc frumos! Asa-i, sunt deliciosi.
Sigur ca poti trece linkul, intre bloggerite asa se obisnuieste, sa punem linkul catre reteta originala de unde ne-am inspirat. 🙂
Spor si bafta cu blogul!