Din seria snack-uri sanatoase de rontait, astazi va arat cum am facut mazare crocanta.
Pe blog gasiti si reteta pentru naut crocant, in caz ca ati ratat-o.
Ne trebuie:
300 g mazare congelata Edenia
2 lingurite de ulei
1/2 lingurita de usturoi granule
1/2 lingurita de sare
Cum se face:
Lasam mazarea la decongelat, dupa ce este decongelata o uscam pe un prosop de hartie.
Punem apoi mazarea intr-un bol, adugam uleiul, usturoiul granule si sarea.
Intindem mazarea pe hartie de copt, intr-o tava, fara sa se suprapuna intre ele.
Coacem la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 20-22 minute. La jumatatea timpului scuturam tava pentru a le intoarce.
Stati cu ochii pe ea sa nu se arda.
Este delicioasa si aromata!
Va incurajez sa mariti cantitatile pentru ca este delicioasa!
Insa nu o coaceti pe toata odata daca nu incap pe un singur strat in tava, pentru a putea deveni crocante.
Enjoy!
Nota: mazarea de la Edenia este fina. Daca aveti mazare mai mare va trebui sa mariti timpul de coacere la cca 25-26 min,
pentru a le face crocante.