300-400 ml frisca batuta
fructe (se pot folosi la alegere proaspete sau din compot)
cca 6 cubulete de ciocolata
nuca macinata
cca 10-15 piscoturicantitatile si ingredientele variaza in functie de preferinte si nr de portii
Cum se face:
Taiem fructele cubulete.
Maruntim 2-3 piscoturi si punem pe fundul bolurilor (paharelor) in care vom face desertul.
Punem un strat de frisca peste piscoturile maruntite apoi fructe, din nou frisca,
deasupra ornam cu fructe iar pe partile bolului punem 3 piscoturi.
O portie am facut-o dupa gustul meu: piscoturi maruntite pe fund, strat de frisca,
ciocolata rasa si nuca macinata, din nou frisca iar deasupra din nou ciocolata rasa si nuca.
Si pe parti piscoturile de rigoare.
Dam la rece si mancaaaaam cu pofta.
Putem “jongla” cum vrem cu ingredientele.
Simplu si de efect.
Chiar simplu si super gustos….mai arunci si o cupa de inghetata pe acolo…..mmmmmmmm
Te pup !
Daa, uite ca nu m-am gandit la inghetata… Pup!
Si tarta ta cu cirese arata taaare bine…. 🙂
Multumesc Edith ! Am facut tarta de ziua mea, in loc de tort…ca sa mananc mai sanatos.
La multi ani, Ginuca, cu intarziere! 🙂 Sa ai parte de liniste si bucurii cat mai multe 🙂
Deci pana la urma nu ai mai facut krantz-ul…
Multumesc Edith ! Nu, fetita nu l-am mai facut caci am niste probleme de sanatate si trebuie sa mi le rezolv intai.
O, Ginuca, imi pare rau! SPer ca nu e nimic grav. Si eu care credeam ca esti la cura de slbire…
Sa te faci bine repede! 🙂
Frumos site!Am sa incerc si eu unele retete care mi-au “facut cu ochiul”as vrea sa te intreb daca nu te superi cum ai pus categoriile in blog . La mine pe blog la gadget am numai Blog Archives nu si Categorii. se pot pune din alta parte?
Draga Admin, merci frumos ca iti place blogul si retetele. Cand incerci ceva te astept sa-mi spui daca ti-a placut sau nu 🙂
Categoriile le pui cu gadgetul “Etichete” (asa se numesc, le-am redenumit eu categorii).
Bafta cu blogul 🙂