Am gasit acum ceva vreme o modalitate foaaarte rapida de a curata usturoiul, pe care nu
am apucat sa o incerc, pentru ca trebuie sa recunosc ca imi lipsesc aceste castroane
de aceeasi marime cu marginea aceea de care sa le apuc.
Ati incercat metoda asta? Functioneaza? Este taaaare tentant sa atii ca poti curata o
capatana de usturoi in cateva secunde 🙂
Deci, cum sa cureti rapid usturoiul:
Ce tare Edith! Eu nici nu am mai vazut, daramite sa incerc 🙂
Dar oare depinde de prospetimea usturoiului? Trebuie incercat.
O zi buna
Pfoai! Minunata metoda! trebuie sa o incerc! Nici eu nu am doua castroane asa, deci dau o fuga prin magazine 🙂 Multumim pentru tip 😉
Incercat de doua ori si a functionat in ambele cazuri. Nici eu n-am boluri ca alea, insa am folosit 2 boluri de inox de marimi diferite si a fost ok. E drept ca trebuie agitat mai viguros, dar l-am rugat pe sot sa-mi dea doua maini de ajutor. 🙂
Multumesc pentru feed-back. E bine de stiut ca functioneaza. Voi incerca si eu.
Imi zicea cineva pe pagina de facebook a blogului ca merge chiar si cu o caserola de plastic 🙂
Functioneaza…am incercat si eu…si sincer eram sceptica la inceput dar functioneaza…
Iuliana, multumesc pentru feed-back! 🙂
Mie nu mi-a functionat. Poate functioneaza doar la cel importat din China
O sa incerc si eu. Deja mi-au confirmat mai multe persoane ca functioneaza..
Nu cred ca are legatura cu soiul usturoiului, ci mai degraba cu vigoarea cu care il agiti 🙂
al meu era romanesc…dar nu am pus capatina ci cativa catei cat am avut nevoie pentru o ciorba de burta si a mers…
Cu cel romanesc nu merge, eu am gasit decojiti vreo 4 in total, dar tot e buna metoda, coaja se curata mult mai usor….
Aceasta metoda de curatare a usturoiului functioneaza la fel de bine si cu un banal borcan acoperit cu capac infiletat; introducem usturoiul in borcan, punem capacul si apoi scuturam energic borcanul…
da, am descoperit metoda borcanului dupa ce am postat filmuletul asta..
Insa din pacate, la mine nu functioneaza orice tip de usturoi. 🙁