O reteta de vara, rapida, gustoasa si racoroasa: crostini cu branza si piersici la care am adaugat dulceata de ardei iute, pentru un plus de savoare.

Crostini – pe felii mici de ciabatta sau bagheta, pot fi consumate atat ca gustare, mic dejun, pranz cina cat si pe post de aperitiv la o petrecere sau la un picnic.

Puteti folosi piersici proaspete, eu am folosit piersici din compot, in sirop slab indulcit de la Sun Food.

Ne trebuie:

felii de paine ciabatta (sau bagheta)

crema de branza

gorgonzola

compot de piersici Sun Food

Cum se fac:

Feliile de paine le prajim putin in tigaie antiaderenta (simpla sau unsa cu putin ulei pentru mai multa savoare)

pana se rumenesc usor pe fiecare parte.

Intre timp, amestecam intr-um bol mic crema de bzanza cu gorogonzola taitata cubulete mici.

Punem amestecul de branzeturi pe feliile de paine, iar deasupra asezam felii de piersici si dulceata de ardei iute.

Recomand sa le asamblati chiar inainte de servire, pentru a evita inmuierea feliilor de paine.

Crostini cu branza si piersici – bune tare!

Enjoy!