cremwusti umpluti

Vin astazi cu o reteta minunata de crenvursti umpluti pe care am vazut-o la Laura.

De cand am vazut-o am stiut ca o sa-mi fie pe plac.

Da, stiu ca crenvurstii sunt plini de prostii, insa-mi plac, ce sa fac?

Daca si voi ii consumati din cand in cand, va recomand musai sa incercati sa ii pregatiti asa.

Sunt minunati si se fac foarte repede.

Spuneti drept, dupa cheesecake-ul raw pe care vi l-am aratat astazi pe Facebook, nu va asteptati la una ca asta din partea mea, nu?? :))

Ne trebuie:

crenvursti

cascaval

mustar

sunca/prosciutto

Cum se fac:

Simplu de tot. Alegeti crenvursti de preferat mai lungi si mai grosi (eu am avut normali, si au iesit perfect si asa).

Taiem crenvurstii in 2 pe lung, dar fara a-i despica de tot.

Ungem interiorul cu mustar si punem in ei fasii subtiri de cascaval.

Ii infasuram la mijloc cu fasii subtiri de sunca/prosciutto, si ii dam la cuptorul preincalzit

(intr-o tava, de preferat pe hartie de copt, ca sa nu avem de spalat prea mult dupa aceea..).

IMG_6150_2

Ii lasam la cuptor 8-10 minute dupa care ii savuraaam.

Sunt minunati alaturi de o salata.

Enjoy!

cremwusti umpluti 1