Vin astazi cu o reteta minunata de crenvursti umpluti pe care am vazut-o la Laura.
De cand am vazut-o am stiut ca o sa-mi fie pe plac.
Da, stiu ca crenvurstii sunt plini de prostii, insa-mi plac, ce sa fac?
Daca si voi ii consumati din cand in cand, va recomand musai sa incercati sa ii pregatiti asa.
Sunt minunati si se fac foarte repede.
Spuneti drept, dupa cheesecake-ul raw pe care vi l-am aratat astazi pe Facebook, nu va asteptati la una ca asta din partea mea, nu?? :))
Ne trebuie:
crenvursti
cascaval
mustar
sunca/prosciutto
Cum se fac:
Simplu de tot. Alegeti crenvursti de preferat mai lungi si mai grosi (eu am avut normali, si au iesit perfect si asa).
Taiem crenvurstii in 2 pe lung, dar fara a-i despica de tot.
Ungem interiorul cu mustar si punem in ei fasii subtiri de cascaval.
Ii infasuram la mijloc cu fasii subtiri de sunca/prosciutto, si ii dam la cuptorul preincalzit
(intr-o tava, de preferat pe hartie de copt, ca sa nu avem de spalat prea mult dupa aceea..).
Ii lasam la cuptor 8-10 minute dupa care ii savuraaam.
Sunt minunati alaturi de o salata.
Enjoy!
Stiu cat sunt de buni, am facut si eu odata, sunt pur si simplu deliciosi, iar la cum i-ai prezentat tu iti lasa gura apa 😀
te pup
Edith, eu cumpar din Cora niste cabanosi din carne de curcan, de la Penes Curcanul. Au aproximativ aceleasi dimensiuni ca si cremwustii si sunt deliciosi! Ii voi folosi in reteta asta, e simplissima si trebuie sa fie foarte gustoasa. Te pup!
trebuie sa fie deliciosi…
Bineanteles ca nu ma asteptam! Dar reteta ese pe gustul baietilor mei cu siguranta! Pup
Dana, eu de cand i-am vazut la Laura i-am facut de mai mutle ori, ca ne plac mult 🙂
Merci ca iti place prezentarea 🙂
Ralu, multumim pentru pont, neaparat o sa ii caut si eu daca-s asa minunati. Asa mai scapam de vinovatie 😛 Pup!
Alinutzika sunt foarte buni! 😉
Cristina, nu te asteptai, asa-i? :))
Mai greseste omu’, ce sa faci? 😛
Adevarul este ca mie imi plac mult crenvurstii si din cand in cand “scap” la ei 🙂
Foarte apetisanta combinatia! Cred ca toti consumam din cand in cand preparate din carne facute in fabricile din tara si nu numai. Recunosc ca noua ne plac foarte tare cremwusti! 🙂 Pupici
Edith, scumpa, deci ma faci sa incalc dieta si sa ma duc sa-mi fac si eu o portie!!!:)) Arata supeeeeeeerb!!
Sa va fie de bine scumpa si multu ca ai incercat reteta!!
Ce idee grozava !!! …. nici nu ma puteam gandi la asa ceva :):)….
Asera asta a fost cina noastra 😛
Am mancat ca sparitii cate 5 e fiecare :)) (erau micuti:P).
Multumesc, Edith, au fost minunati! Ca tot ce am incercat de la tine.
Nici eu nu pot renunta la crenvurstii de pui desi sunt plini de bazaconii. Imi plac si pace! 🙂 Cu siguranta voi incerca si eu rapida reteta!
Vai… ce bine arata!!! Cu toate ca abia am papat parca as lua o imbucatura si de la tine 🙂
Fetele, ma bucur ca va plac 🙂
Asa este, sunt cam plini de prostii, dar din cand in cand mai calcam stramb, ce sa facem daca-s buni? 😛