Reteta este aceeasi de la briosele de ciocolata (cu mici modificari)
Ne trebuie:
250 g faina
1 + 1/2 plic praf de copt
200 g zahar
3-4 linguri Inka
250 ml lapte
90 ml ulei
2 pliculete vanilie
1 ou
250 g faina
1 + 1/2 plic praf de copt
200 g zahar
3-4 linguri Inka
250 ml lapte
90 ml ulei
2 pliculete vanilie
1 ou
Cum se face:
Amestecam ingredientele uscate, adica: faina, praful de copt, cacaua si inka
Amestecam ingredientele uscate, adica: faina, praful de copt, cacaua si inka
Separat batem oul, zaharul, vanilia, uleiul si laptele.
Usoara reteta. A crescut bine. Nu-mi place culoarea de la cacao.. Mergea pusa amestecand cu ligura ca sa se faca culoarea in furtuna, doar la mijloc… Si restul sa ramana alb.. Dar este yamiii cred!
Beatrice
Sa stii,,Beatrice ca culoarea era ceva mai frumoasa in realitate 😛
Da, e o idee sa faci ca la chec doar pe mijloc colorat…
Eu am vrut sa incerc si asa, dar reteta originala (cea de la briose) ramane the best! 🙂
Am descoperit si eu INKA – este foarte gustoasa, sa nu mai vorbim sanatoasa!.. Am sa fac si eu aceasta reteta, dar in forme de briose, sa fie frumusele, frumusele!!