Biscuiti cu capsuni si ovaz/ Biscuiti cu capsuni si ovaz, moi si aromati cu miere / Edith's Kitchen

Suntem in sezonul capsunilor, asa ca trebuie sa profitam.

Astazi, ceva rapid si delicios: biscuiti cu capsuni si ovaz, cu aroma de miere si capsuni,

moi si pufosi, deliciosi!

Gasiti pe blog si alte deserturi cu capsuni.

Ne trebuie:

100 g fulgi de ovaz

90 g faina

1 si 1/2 lingurita praf de copt

un praf de sare

30 g unt topit

1 ou (la temperatura camerei)

130 g miere

80 g capsuni

vanilie

– cantitati pentru cca 17 bucati –

Cum se fac:

Important: folositi fulgi de ovaz din cei sparti (mai mici). nu din cei intregi.

Fulgii de ovaz se amesteca cu faina, praful de copt si sarea intrun bol.

In alt bol incapator, se amesteca oul usor batut, cu untul topit, vanilia apoi adaugam mierea si omogenizam

cu un tel, pana cand mierea este incorporata.

Adaugam peste oua si miere, amestecul de faina si fulgi de ovaz si omogenizam bine.

Apoi adaugam si capsunile taiate cubulete mici, si omogenizam usor, cu o paleta.

bicuiti-cu-capsuni-compozitie

Dam bolul la frigider pentru cca o ora, apoi luam cu o lingura (sau o cupa mica de inghetata)

din compozitie si punem pe hartia de copt, in tava, cu distanta de 4-5 cm intre ei.

Nu puneti cantitate prea mare, biscuitii se vor lati la copt.

biscuiti-cu-capsuni-in-tava

Coacem la cuptorul preincalzit la 170 C pentru cca 15 minute.

Ii lasam sa se raceasca in tava pentru 5 minute, apoi cu ajutorul unei palete, ii transferam pe un gratar

unde ii lasam pana la racirea completa.

Bun si aromati, cu gust de miere si capsuni, moi, deliciosi!

Biscuiti cu capsuni si ovaz/ Biscuiti cu capsuni si ovaz, moi si aromati cu miere / Edith's Kitchen

Enjoy!

Biscuiti cu capsuni si ovaz/ Biscuiti cu capsuni si ovaz, moi si aromati cu miere / Edith's Kitchen