Biscuiti cu cacao si unt de arahide, se fac repede, cu putine ingrediente si sunt deliciosi.
Unde mai pui ca sunt si de post/vegani.
Puteti adauga in ei si stafide sau merisoare, dupa preferinte.
Ne trebuie:
145 g unt de arahide
un praf de sare
4-5 linguri sirop de artar (sau miere)
3 linguri de alune tocate marunt
3 linguri de cacao
– cantitati pentru cca 12 bucati –
Cum se fac:
Amestecam untul de arahide cu sarea, siropul de artar, adaugam alunele tocate si cacaua cernuta.
Omogenizam bine compozitia.
Formam bilute din aluat pe care le aplatizam putin si le punem in tava, pe hartie de copt.
Coacem la cuptorul preincalzit la 170°C pentru 10-12 minute.
Ii lasam sa se raceasca in tava pentru 5 minute, apoi ii transferam pe un gratar pana se racesc complet.
Vor fi moi cat sunt calzi, apoi se mai intaresc.
Se pastreaza in cutii inchise pentru 4-5 zile.
Gasiti pe contul meu de instagram un filmulet din timpul prepararii. Va astept sa ma urmatiti si acolo.
Enjoy!