Am vazut acum ceva vreme reteta asta intr-o seara la tv intr-o emisiune de cooking pe Fine Living
si m-a cucerit definitiv. Asa ca n-am asteptat mult si am incercat-o. Noua ne-a placut tare mult,
sper sa va placa si voua daca o incercati. 🙂
Este o salata cu combinatii mai rar intalnite, combinatii pe care personal nu le incercasem. Toata salata asta
invelita intr-o foaie de tortilla, obtinand un delicios wrap cu salata de pui si naut.
Are avantajul ca poate fi facuta de seara si consumata la micul dejun si puteti folosi pentru preparare bucati
de friptura de pui facute cu 1-2 zile inainte.
Ne trebuie:
naut fiert, din conserva Sun Food (cam 2/3 din conserva am pus)
un mar mic tocat cubulete
1 lingura de stafide
pui gatit cuburi (eu am folosit 2 pulpe superioare)
2-3 pumni de salata iceberg tocata marunt
3 fire de ceapa verde
Pentru sos:
3 linguri de ketchup
1 lingura de mustar
1 lingura de miere (sau dulceata de ardei iute)
3 linguri de crema de branza
3 linguri de ulei
sare si piper dupa gust
Am folosit conservele de naut de la Sun Food, conserve 100% sanatoase, fara adaosuri sau conservanti.
Cum se face:
Omogenizam bine toate ingredientele pentru sos intr-un bol incapator si peste el adaugam: nautul scurs de apa, marul tocat cubulete,
stafidele, puiul taiat cubulete, salata inceberg (pentru ca ramane crocanta) tocata fin, ceapa verde tocata marunt.
Omogenizam bine totul si punem salata pe un wrap (ca in poza), strangem lateralele si rulam.
Taiem in diagonala si servim cu pofta.
Noi am mancat cu castraveti proaspeti, simpli. Mi-a placut combinatia.
Enjoy!
Am facut aceasta reteta de 3 ori, până acum. Este delicioasă si poate fi servita cu ușurință sub forma de wrap, atunci cand ai invitati.
Alina, ma bucur ca ti-a placut 🙂