Reteta de la Cristina
Ne trebuie:
5 tortillas mari (lipii de shaworma)
2 cutii de Hochland cu castraveti
3 cutii mici de pate de ficat
100-150 g unt
1-2 gogosari in otet
Cum se face:Am facut 2 feluri: cu branza si cu pate.
Pentru cele umplute cu branza am folosit 3 foi iar pt cele cu pate doar pt 2 mi-a ajuns pateul.
Facem 2 paste: una din branza cu 50 g unt (sau mai mult, dupa gust, dar branza e deja destul de cremoasa),
5 tortillas mari (lipii de shaworma)
2 cutii de Hochland cu castraveti
3 cutii mici de pate de ficat
100-150 g unt
1-2 gogosari in otet
Cum se face:Am facut 2 feluri: cu branza si cu pate.
Pentru cele umplute cu branza am folosit 3 foi iar pt cele cu pate doar pt 2 mi-a ajuns pateul.
Facem 2 paste: una din branza cu 50 g unt (sau mai mult, dupa gust, dar branza e deja destul de cremoasa),
alta din pate, unt si gogosarii murati taiati cubulete mici si scursi bine de otet.
Se intinde o tortilla pe o folie de plastic, se unge cu compozite, apoi alta foaie deasupra si tot asa pana se termina compozitia de umplutura.
Apoi se ruleaza cu grija, strans, cu folia de plastic, se de la frigider pana a doua zi si se taie felii.
Cu branza:
si mai de aproape.. ca aratau super
si cu pate:
yum! inca vreo doua luni pe blogul tau si cred ca ma si marit 🙂 🙂
ce idee geniala… ce multe combinatii se pot face ..ne putem juca cu ele si iese ceva super…bravooo 🙂
hi, hi, pai atunci bafta, Costina! 😉
da, Mona, asa am zis si eu cand am vazut pt prima data reteta la Cristina.. 🙂
f bine arata dar eu nu am de unde sa fac rost de tortilias din alceva nu se poate? ca imi place f mult felicitari
Trebuie sa gasesti in vreun supermarket – sunt lipiile ce se folosesc la shaworma…
edith am luat azi foile de tortillas si le fac maine pt duminica la micul dejun.abia astept!
Miha, sigur or sa-ti placa!
Vezi sa nu scrii ca-s ale mele, ca nu-s 😛
Sunt ale Cristinei (o mie si una)
Trebuie sa-mi cer scuze in public, cineva a furat reteta acesata si a incercat sa participe la un concurs de retete culinare. Am remediat problema, va respectam munca si ne place acest blog. Felicitari.
Nu e nici prima nici ultima data cand se fura poze (pt ca retetele chiar daca le-am facut si avem poze la ele nu ne apartin), insa multumesc ca ati sters reteta.