O idee de aperitiv, simpla, la indemana si foarte gustoasa.
Asezata pe diverse forme taiate din felii de paine, poate fi chiar de mare efect.
Ne trebuie:
200 g crema de branza Philadelphia
50 g unt
100 g sunca presata
2 oua fierte tari
3 fire ceapa verde
1/4 ardei rosu
sare, piper dupa gust
Cum se face:
Sunca, ouale, ceapa si ardeiul se taie in cubulete foarte mici.
Ardeiul se stoarce foarte bine inainte de a-l pune in compozitia de branza
care se strang foarte bine in folie de plastic si se dau la rece.
Inainte de a taia feliute pentru a servi este indicat
sa se puna timp de 5-10 minute la congelator; in acest fel va fi mult mai usor de taiat
felii perfecte (sau mai putin perfecte, asa ca ale mele…).
Fiecare felie se aseaza pe o felie de paine care a fost decupata in prealabil cu o forma de fursecuri (sau, in lipsa, merge si cu un pahar rotund).
Eu le-am facut stelute din paine neagra…
Daca vreti, le puteti orna cu bucatele de castravete sau cu orice altceva.
Am salvat-o pentru urmatorul party.multumesc Maria,multumesc Edith.Te pup si o duminica placuta!
Paradis, sunt sigura ca or sa-ti placa. Mie mi-au placut mult.
Pup si o zi faina!
Salut,
Am o rugaminte, daca vrei sa completezi un mic chestionar despre profilul identitar al blogerilor http://89.44.156.94/
E pentru lucrarea de licenta.
Merci mult si sa fii iubita
Doamne, Edith, dar stiu ca ai gatit, nu gluma… Eu intru mai greu, mai mult stau pe culi acum dar m-am delectat atat cu pozele tale cat si cu ce ai gatit…Venisem sa imi iau leapsa, da’ nu am gasit-o 🙁
Bunny, te referi de revelion? Cate putin din fiecare asa.. Unele din ele sunt si de Sf Ioan.
Fug la tine sa-ti dau link cu leapsa. Era a treia postare de pe prima pag.
numai minunatii la tine, edith.sper ca nu te superi ca-l adaug la preferatele mele, pt inspiratie.sarbatori fericite si multe ,multe retete minunate .
Verushk, imi face placere chiar 🙂
Te mai astept! Un an nou fericit!