Tarta asta este o pufosenie. E buna si rece si calda si nu se face greu deloc.
Poate fi consumata atat la micul dejun cat si la pranz sau cina, cu o salata alaturi.
Ne trebuie:
5 oua
200 g faina
100 ml ulei
50 g masline negre sau verzi feliate
300 g caş­caval
200 g branza dulce
doi ardei grasi
200 g boabe de porumb din conser­va
250 g rosii cherry
sare, piper
un pliculeţ cu praf de copt
cimbru

Cum se face:
Ardeii grasi se taie felii subtiri (eu am pus ardei de 3 culori…)

Rosiile cherry se taie jumatati – cu ele se orneaza tarta (eu am pus rosii normale).
Intr-un vas mai mare se pun ouale, o lingurita de sare si piper.
Se mixea­za pana cand ouale isi dubleaza volumul,

se adauga uleiul, branza de vaci, cascavalul dat pe razatoarea mare
si faina amestecata cu praful de copt.

Se amesteca cu o lingura, se adauga mas­li­ne­le, porumbul si feliile de ar­­dei.

Se presara cimbrul tocat ma­runt, se amesteca şi se toarna com­po­zitia
intr-o tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se pun deasupra feliile de rosii,

si se da la cuptor pt circa 30-45 de minute la foc mediu.
A crescut frumos si a iesit foarte pufoasa.
Asa arata scoasa din cuptor:

Se lasa sa se raceasca timp de cateva minute in tava, apoi se taie felii.

Si o feliuta: