Astazi, nimic pretentios, o idee pentru micul dejun, cina si de ce nu, poate fi chiar si de pranz…
Ne-au placut mult, sper sa va placa si voua.
Pozele sunt facute in graba, pe pervazul geamului de la bucatarie, ca sa nu se raceasca sendvisurile :))
Ne trebuie:
1 conserva de ton (de preferat in suc propriu)
2 lg de smantana
1/2 ceapa rosie
1-2 lgt zeama de lamaie
sare, piper
2 rosii
2 bucati mozzarella
4 felii de paine (mari)
(pentru 2 portii)
Cum se fac:
Scurgem bine tonul de apa (sau ulei, in fct de ce fel de ton folositi).
Amestecam tonul cu smantana, ceapa tocata foarte marunt, zeama de lamaie, sare si piper.
Punem feliile de paine in tava pe hartie de copt, punem un strat de amestec de ton de mai sus,
felii subtiri de rosii deasupra si 2 felii de mozzarella.
Dam la cuptorul incins pe grill, si le coacem la grill pentru cca 3-4 minunte.
Se servesc calde.
Enjoy!
Ce bine arata – eu daca vad branza topita pe ceva, I’m hooked, asa ca ma duc repede acum sa recreez minunatia! :*
arata foarte bine si sigur sunt foarte gustoase.
Mmm ce bine arata!!! Bestiale…
foarte bun
Imi plac sanvisurile calde…ton si mozzarella…nu m-as fi gandit, dar cred ca e tare bun!
Cu ton nu refuz niciodata! In plus acestea sunt ff apetisante.
Un delizioso crostino, ciao
As zice ca-s niste minipizza rapide,geniala idee! Sigur o incerc si eu maine! Felicitari, esti ingenioasa tare si nu acum mi-am dat seama!
Iti urmaresc blog-ul doar de cateva luni si sunt aproape sigura ca a devenit favoritul meu pentru retete. Am facut si eu sandwich-uri similare nu demult, dar nu m-a prea incantat ideea de ton cald, mai ales cel din conserva. Pozele sunt superbe ca de-obicei…poti sa-mi spui te rog ce aparat si software folosesti?
ptr mine sunt perfecte , imi plac toate ingredientele care le-ai folosit !!!
suna foarte promitator ton + mozzarella, cred ca e gustos si foarte consistent 🙂
Si mie imi fac cu ochiul, poate le prestez in seara asta.
Banuiesc ca zeama de lamaie a fost pusa in amestecul de ton, nu?
Fetele, ma bucur ca va plac. Pup!
Roxana, in mod sigur e chestie de gusturi. Noua ne-au placut 🙂
Folosesc un Canon 450D cu diverse obiective si ca softuri photoshop si lightroom.
Te mai astept!
Little QT: da, in ton se pune zeama de lamaie, am completat si in reteta 🙂
Aseara am avut o cina pe cinste …multumesc, Edith!!! Trebuie sa le rafac, nu au fost de ajuns 5 sandwich-uri la 2 oameni ….
Sabina, sa va fie de bine 🙂
Ma bucur ca v-au placut.
Super arata!! m-ai innebunit Edith cu pozele tale!! daca-i bun?? o daaa.. mancam cu mare placere asa ceva.. pupici
this looks very simple and delicious… will definitely try them out…
i like your pictures as well and would like to invite you to share them on tastingspot.com
Si eu am facut aceste sandwitch-uri doar ca din lipsa de ‘materie prima’ le-am facut cu ton, rosii si cascaval (felia de paine unsa cu putin unt) … si au iesit yummy deci se poate si asa.
Felicitari Edith! Toata ziua citesc si imi aleg retete de pe blog-ul tau 🙂
Numai bine,
Roxana
Roxana, ma bucur ca le-ai incercat si ti-au placut 🙂
Sa pui si ceapa data viitoare, noua ne-a placut si asa. De fapt mie tonul imi place mult cu ceapa 🙂
Te mai astept!
Tocmai am terminat de mâncat trei astfel de sendvișuri. Sunt demențial de bune și de rapide (dacă are cine să-ți toace ceapa :)))
Săru’mâna pentru masă!
Andi, ma bucur ca le-ai incercat si v-au placut 🙂
Sa va fie de bineee! 🙂
am ceva sa-ti spun! esti senzationala! de fiecare data cand deschid blogul uit de toate necazurile mele. pur si simplu ma incarc pozitiv. te felicit!
Draga anonima, ma bucura mult cuvintele tale. Iti multumesc frumos si te astept cu drag si pe viitor, fie ca incerci retete fie doar sa te incarci pozitiv 🙂
O zi frumoasa sa ai!
Azi am facut si eu reteta, nu am avut mozarella dar am pus cascaval afumat. A iesit bun, o sa mai incerc si alte retete, cu siguranta! miam. Ana S
Ana, ma bucur ca ti-au placut!
te mai astept 🙂
Excelente! Am mancat 5 felii pana acum si desi mi-a lipsit smantana, pot spune ca au fost delicioase!
Multumesc pentru inca o reteta ce m-a scapat de prea cunoscuta dilema “ce sa mai gatesc”.
Ma bucur ca ti-au placut.
Te mai astept!
Buna! Aseara am incercat reteta, dar nu am respectat-o in intregime, am inlocuit rosiile cu ardei si cateva rondele de masline. Au fost foarte gustoase. Imi plac foarte mult retetele de pe blogul tau, o sa incerc curand si altele care m-au tentat. Sa ai o zi frumoasa!
Mmm cred ca au iesit minunate. Imi place combinatia masline+ton. Te mai astept! 🙂
Ce aparat foto folosesti pentru a face pozele?
De mai bine de un an, folosesc un Canon 60D. La aceasta reteta nu cred ca il aveam pe asta..