A venit vara, este cald, nu mai avem chef de gatit, asa ca recurgem des la preparate rapide,
iar daca mai sunt si light&ghealthy este ideal. Astazi, avem sandvisuri cu avocado in 6 feluri,
combinatii de ingrediente preferate sau cu cele pe care le avem la indemana.
Merg de minune in orice moment al zilei, si ca mic dejun si la pranz dar si pentru o cina lejera.
Avantajul este ca putem face 1-2-3 tipuri la o masa, sau sa variem combinatiile de la o zi la alta.
Ne trebuie:
felii de paine (prajita sau nu, neagra sau integrala)
avocado copt
masline
patrunjel
somon afumat
ceapa rosie
marar
branza telemea
naut fiert (Sun Food)
rosii cherry
parmezan
ardei gras
ridichi
sare, piper, fulgi chiili
Pentru sandvisul cu naut, am ales conserva de naut de la Sun Food, conserve 100% sanatoase, fara adaosuri sau conservanti.
Cum se fac:
Cele de mai sus sunt ingredientele folosite de mine, scrise in ordinea in care apar in foto, de sus de la stanga la dreapta.
Dar le si detaliez: avocado pasat cu putina sare este baza la fiecare sanvis.
Toppingurile au fost: masline, patrunjel, fulgi chilli; somon afumat, ceapa rosie si marar; telemea de oaie, naut fiert, ceapa rosie, fulgi chilli;
parmezan, rosii cherry, piper; telemea de oaie, ardei gras, piper, telemea oaie, felii de ridichi, piper.
Astea au fost combinatiile alese de mine. Desigur, pot fi mult mai multe, poate voi mai reveni cu idei pe viitor.
Cu siguranta veti alege combinatiile care va fac voua cu ochiul. Mie mi-au placut toate variantele de sandvis cu avocado.
Sa aveti o vara frumoasa!
Enjoy!
Sandvisul de avocado mi se pare cel mai aratos mic dejun si poftesc de feicare data cand vad unul. Cu toate astea, deloc nu-mi place avocadoul :)))
Poate in combinatie cu alte ingrediente nu-ti va mai displacea 😉
Da , asta e secretul 😉 nici mie nu imi place gol deloc ! Dar in alte combinatii…e foaaarte bun . Eu mi-l fac cu unt(mama il facea cu ulei) si usturoi ,apoi il ung pe paine prajita si mananc cu iaurt langa . O data am adaugat si somon afumat…maaamă . E bun 🙂 .