Stiu ca este post, dar trebuie sa le mai dam idei si celor care nu tin post, nu?
Plus de asta, salata asta poate foarte bine face parte din aperitivele de pe masa de sarbatori sau de revelion..
La fel, este foarte indicata dupa Paste, cand va raman oua fierte.
Ne trebuie:
8 oua fierte tari
2 lg mustar Dijon
1 lgt paprika
1 ceapa mica
2 lg chives (eu am avut doar uscat – puteti sa omiteti)
6 lg iaurt
sare, piper
Cum se face:
Punem iaurtul la scurs intr-o strecuratoare deasa pt 15-20 de minute.
Tocam ceapa foarte marunt, chives la fel (daca nu aveti, nu puneti), ouale cubulete.
amestecam intr-un bol ouale, iaurtul scurs, mustarul, paprika, ceapa, chives, sare si piper.
Omogenizam bine. Acoperim si pastram la frigider.
Se consuma rece.
Servim pe felii de paine prajita, crackers, frunze de salata, etc.
Enjoy!
inca una si va las :))
Daca vreti sa degustati bunatati gatite de mine,
va astept luni si marti, 5 si 6 decembrie, intre orele 17-20.00
la Flanco Unirea (etaj 3, aripa Călăraşi) la
Pe langa degustari, va puteti inscrie si la o tombola cu premii oferite de Electrolux.
mmmm,ce bun trebuie sa fie;merita incercata aceasta salatutza;
Bafta la Electrolux Passion 4 Cooking! Pentru noi cei de departe sa ne arati poze. Pup
excelenta combinatia! extrem de frumoase fotografiile, ca de obicei :*
Succes si multa energie pentru sesiunea de gatit! :*
Imi place:) felicitãri
arata foarte bine!
Fetele, multumesc frumos, ma bucur ca va place!!
Sara, Emily, multumeesc 🙂
delicios! mie imi plac f mult ouale umplute, iar reteta asta sigur o voi incerca de sarbatori!
Delicioasa!!! Super prezentare, ca de obicei!
Buna Edith, te astept cu drag la provocarea lunii decembrie “Dulce Romanie”. Intra sa vezi cu ce ingrediente te provoc
http://brindusascheaua.blogspot.com/2011/12/provocarea-lunii-decembrie-2011-dulce.html
Laura, Cristina, ma bucur ca va place 🙂
Brandusa, multumesc frumos pt invitatie 🙂
Poate cu niste fursecute o sa vin si eu 🙂
Astazi vreau sa incerc salatica asta. Mi-a tras cu ochiul de cand ai postat-o :)Cred ca e tare buna dupa cum arata si dupa ingrediente
Bwtty, sper sa-ti placa 🙂
Edith te rog sa-mi spui daca se folosesc si galbenusele sau nu.
Ouale se folosesc intregi.
daca se foloseau doar albusurile, as fi mentionat asa in mod explicit 🙂
Am facut-o aseara. Ce sa spun? Rapida, usoara, si suuuuper buna. Sotul meu a fost incantat de-a dreptul! Si eu de asemenea 🙂
Lavinia, ma bucur ca v-a placut 🙂