Au fost zile calduroase in care parca nu-ti mai ardea de gatit. Dar totusi am simtit nevoie de ceva consistent si satios.
Asa ac am facut combinatia de astazi, care zic eu ca a iesit castigatoare: naut fiert cu avocado, rosii uscate,
branza feta si ceapa. Arome ce mi s-a parut ca s-au potrivit de minune impreuna.
Ne trebuie:
1 conserva de naut Sun Food
1/2 avocado bine copt
50-60 g branza feta
5-6 rosii uscate
1/2 ceapa rosie mica
ulei, zeama de lamaie
sare, piper
– cantitati pt cca 2 portii –
Am folosit conserva de naut de la Sun Food – conserve 100% sanatoase, la care apelez cu incredere de fiecare data.
Cum se face:
Ca orice salata, simplu si rapis. Amestecam toate ingredientele:
nautul din conserva scurs bine si clatit, avocado taiat cubulete, rosiile uscate taiate suvite,
ceapa tocata solzi, feta taiata cubulete, adaugam sare, piper, ulei si zeama de lamaie dupa gust.
De preferat lasam la frigider 20-30 minute pentru ca aromele sa se “imprieteneasca” putin.
Foarte buna, satioasa si hranitoare!
Enjoy!
Si eu sunt fan conserve SunFood. Cele mai bune!
O salata care arata foarte bine, este sanatoasa si in plus, se gateste foarte rapid!
Rosiile uscate, de unde?
Luiza, gasesti rosii uscate mai la toate supermarketurile mari, conservate in ulei, la borcan 🙂 Incearca la raionul de conserve, sosuri, etc. In Carrefour gasesti sigur, de acolo am luat utima data.
Se gaesc si la vrac,mai ieftine, la vitrinele cu vanzare asistata, insa nu au aceeasi calitate ca cele ambalate.
Foarte buna! Si consistenta
Andreea, ma bucur ca ti-a placut 🙂