O salata rapida si gustoasa, care se poate numara cu succes printre aperitivele de la o masa festiva.
Intr-adevar, nu este cea mai light salatica, insa este tare buna.
Reteta Veronica
Ne trebuie:
500 g piept de pui
5 oua fierte
250g porumb din conserva
2 cepe mici
100g chipsuri
maioneza
zeama de lamaie
sare, piper
(eu am facut o cantitate mai mica)
500 g piept de pui
5 oua fierte
250g porumb din conserva
2 cepe mici
100g chipsuri
maioneza
zeama de lamaie
sare, piper
(eu am facut o cantitate mai mica)
Cum se face:
Carnea se fierbe cu putin sare si se taie cubulete.
Ouale si ceapa se taie cubulete.
Carnea se fierbe cu putin sare si se taie cubulete.
Ouale si ceapa se taie cubulete.
Buna Edith si la multi ani pe 2009.
Pe blogul meu te astepata un premiu virtual, sa treci cind ai timp .
Paaaa
Buna Cristina, La multi ani!
Iti multumesc frumos, fug sa vad 🙂
Salut! Ai si de la mine premii, o saptamana placuta!
Kris, merci frumos, acush ma duc sa vad 🙂
O idee super pentru folosirea oualor vopsite de Paste.
Aseara am facut-o si ne-a placut foarte mult. Nu consum des chipsuri, insa de data asta “m-am riscat” :)) Multumesc pt reteta si numai bine!
Anamaria, ma bucur ca ai incercat-o si ti-a placut 🙂
Te mai astept!