O combinatie interesanta ce a aparut ca urmare a gandului: “as manca o salata dar mai deosebita si mai consistenta”.

Am fost tare incantata de combinatie, asa ca o voi repeta cu siguranta destul de des.

Are avantajul ca poate fi pregatita in cca 30 de minute, chiar si mai repede daca folosim un snitel pregatit

cu o zi inainte (cum am facut eu) sau restul de friptura ramas din ziua anterioara.

 Ne trebuie:

pui la gratar (la cuptor sau snitel)

porumb la conserva Sun Food

rosii cherry

avocado

ceapa rosie

Pentru dressing:

ulei

otet

sare, piper

putin zahar (optional)

Am folosit si de aceasta data deliciosul porumb crocant de la Sun Food – 100 % conserve sanatoase.

Cum se face:

Daca nu avem un snitel sau un rest de friptura de pui (pui la gratar) in frigider pregatite in zilele anterioare,

Punem o pulpa dezosata sau un piept pe gratar sau in tigaia antiaderenta, cu sau fara 1-2 lingurite de ulei,

asezonam cu sare si piper.

Cat se prajeste carnea, ne ocupam de legume si punem intr-un bol, cantitati in functie de numarul de persoane,

sau dupa gust, porumb din conserva (scurs de apa), rosii (eu am folosi cherry), avocado si ceapa rosie taiata solzi.

Facem o vinegreta din ulei, otet sare, piper si putin zahar (optional, pentru ca porumbul este deja dulce).

Cand puiul este gata, il taiem fasii si il punem peste legume.

Turnam deasupra vinegreta, omogenizam si mancam cu pofta pentru ca este delicioasa.

Enjoy!