Nu stiu voi cum sunteti dupa weekend, daca aveti chef degatit sau nu, insa eu sunt exact inainte de concediu,
deci va puteti da seama ce chef de gatit am… Stiu ca majoritatea dintre voi deja au terminat concediul,
insa o salata buna este oricand binevenita, daca este si asa vesel colorata, cu atat mai bine.
Ne trebuie:
1 bucata mica piept de pui
un pumn de salata verde toccata
2 ridichi
1 fir de ceapa verde (sau putina ceapa uscata)
2 linguri de porumb
1 lingura samburi de rodie (optional)
ulei, otet
sare, piper
– cantitati pentru o portie –
Am folosit porumb la conserva de la Sunt Food 100% conserve sanatoase.
Cum se face:
Pregatim pieptul de pui cu sare si piper si il punem pe gratar pana se rumeneste frumos.
Il taiem fasii subtiri.
Asamblam salata: salata verde rupta marunt (eu am folosit iceberg, pt ca este mai crocanta),
Ridichile taiate felii subtiri, ceapa verde tocata potrivit, porumbul si optional samburii de rodie.
Asezonam cu sare si piper, ulei si otet dupa gust.
Servim cu pofta!
Am testat-o și pe asta. Super 😉
Laura, ma bucur ca ti-a placut!
Multumesc pentru feed-back si te mai astept cu impresii 🙂