A dat putin soarele si s-a mai incalzi si iar profit sa nu mai gatesc si sa mancam salate. :))
Azi o salata consistenta, cu doua tipuri de fasole si naut, ceapa rosie, ardei gras si castravete,
toate imbracate intr-un dressing delicios.
Ne trebuie:
cca 200 g fasole verde
1/2 conserva fasole rosie
1/2 conserva naut
1/2 ardei capia
1 castravete cornison
1/2 ceapa rosie
Pentru dressing:
2 linguri ulei
1 lingurita mustar
2 lingurite otet de mere
1 lingurita miere
1 catel mic de usturoi pisat sau 1/2 lingurita de usturoi granule
Am folosit conservele de naut si fasole rosie de la Sun Food, conserve 100% sanatoase, fara adaosuri sau conservanti.
Cum se face:
Fierbem la aburi fasolea verde (am folosit congelata).
Intre timp, tocam ceapa, ardeiul gras si castravetele. Scurgem bine intr-o sita nautul si fasolea de lichidul din conserve.
Facem dressingul, amestecand toate ingredientele.
Punem toate legumele intr-un bol incapator si turnam dressingul deasupra.
Omogenizam si mancam cu pofta (si cu paine :)) ).
Enjoy!