A dat putin soarele si s-a mai incalzi si iar profit sa nu mai gatesc si sa mancam salate. :))

Azi o salata consistenta, cu doua tipuri de fasole si naut, ceapa rosie, ardei gras si castravete,

toate imbracate intr-un dressing delicios.

Ne trebuie:

cca 200 g fasole verde

1/2 conserva fasole rosie

1/2 conserva naut

1/2 ardei capia

1 castravete cornison

1/2 ceapa rosie

Pentru dressing:

2 linguri ulei

1 lingurita mustar

2 lingurite otet de mere

1 lingurita miere

1 catel mic de usturoi pisat sau 1/2 lingurita de usturoi granule

Am folosit conservele de naut si fasole rosie de la Sun Food, conserve 100% sanatoase, fara adaosuri sau conservanti.

Cum se face:

Fierbem la aburi fasolea verde (am folosit congelata).

Intre timp, tocam ceapa, ardeiul gras si castravetele. Scurgem bine intr-o sita nautul si fasolea de lichidul din conserve.

Facem dressingul, amestecand toate ingredientele.

Punem toate legumele intr-un bol incapator si turnam dressingul deasupra.

Omogenizam si mancam cu pofta (si cu paine :)) ).

Enjoy!