Astazi, mai lejer, asa ca dupa sarbatori, o salata cu ardei copt si naut, dar mai consistenta datorita nautului.
Ca sa nu consum tot ardeiul copt de la mama si sa mananc ca-nnecata o cutie de naut, am zis sa mai pun si altele pe
langa ardei copt si naut. Asa a iesit combinatia asta, delicioasa si satioasa: baby spanac, ardei copt, naut,
ridichi, ceapa rosie si oua de prepelita.
Se consuma musai ca atare, fara adaos de carne langa (cum am facut eu 😀 ), da? 🙂 Yum!
Ne trebuie:
un pumn de baby spanac (sau orice salata verde preferati)
2-3 linguri de ardei copt
1/2 conserva de naut Sun Food
2 ridichi
4-5 oua de prepelita fierte
1/3 ceapa rosie
2 linguri de ulei
1 lingura otet de mere
sare, piper
– cantitati pentru o portie –
Am folosit conserva de naut de la Sun Food – conserve 100% sanatoase, la care apelez de fiecare
data cu mare incredere.
Cum se face:
Pai, cam ca orice salata rapida, amestecam toate ingredientele, condimentam dupa gust cu sare,
piper, ulei si otet, lasam sa se imbine aromele (de preferat) vreo 10-15 minute si servim cu pofta.
Eu am mancat-o cu niste carnati de casa de la mama, dar nu se (s)pune asta 😛
O combinatie ultra-mega delicioasa!
Enjoy!
Suuuperb arata! Cred ca-i minunata combinatia, o sa o incerc! 🙂
Mihaela, e tare buna combinatia, sper sa fie si pe gustul tau 🙂