Un aperitiv care poate fi facut in weekend sau cu ocazia unei mese festive in familie.
Ne trebuie:
piept de pui
2 oua
1/2 ardei rosu
1/2 ardei verde
100 g branza de burduf (optional)pentru marinata:
4-5 catei de usturoi
2-3 linguri de ulei
3-4 linguri de vin
sare, piper
busuioc (sau orice alte condimente preferati)Cum se fac:
Taiem pieptul de pui in doua pe lung apoi fiecare jumaratate o batem usor cu ciocanul de snitele
(sau cu fundul unui borcan) – cu grija sa nu se sfarame.
Pregatim marinata din ingredientele de mai sus (putem varia ingredientele in frunctie de
gusturi sau puteti sa nu marinati carnea deloc).
Ungem toate feliile de piept de pui cu marinata, punem pe o farfurie intinsa,
acoperim cu folie si dam la frigider pt cca 1-2 ore.

Intre timp facem o omleta din 2-3 oua pe care o taiem bucati
in functie de cate bucati de piept de pui avem.
Taiem ardeiul rosu si pe cel verde fasii.
Dupa ce a trecut timpul de marinare, punem pe fiecare felie de carne branza de burduf
( e optional, puteti face si fara), o bucata de omleta, fasii de ardei gras,

rulam bine si legam strans cu sfoara.
Cand toate rulourile sunt gata, le punem in punga speciala pentru cuptor

si le dam la cuptor pana se rumenesc.
(in ultimele minute taiem desupra punga pe care initial doar am intepat-o
din loc in loc cu cutitul).
Daca nu va place pieptul de pui (ies mai uscate si merg cu ceva sos), puteti folosi si pulpe dezosate pregatite in acelasi mod.

Rumenite scoase din cuptor:

Si feliute: