rulouri de clatite cu sunca si branza

Astazi avem un aperitiv simplu, gustos si de efect. Are avantajul ca il puteti face cu 1-2 zile inainte.

Sa nu va mire decorul din poze, este o reteta facuta mai demult, pentru masa de Craciun,

dar abia acum reusesc sa vi-l arat.

Ne trebuie:

clatite

crema de branza (am folosit almette cu smantana)

sunca (presata, de praga, de care preferati)

Cantitatile difera in functie de cate bucati vreti sa faceti.

Am taiat o clatita in cca 4-5 rulouri utilizabile (in afara de capete, pe care le-am mancat :))

Cum se fac:

Simplu de tot. Ungem fiecare clatita cu un strat de crema de branza, punem peste banza feliile de sunca

apoi inca un strat subtire de crema de branza. Rulam strans clatita, cu atentie.

Infasuram  fiecare rulou astfel format, strans, in folie de plastic si dam la frigider.

Taiem bucati de grosimea degetului mare. Capetele nu sunt foarte aspectuoase, asa ca pot fi

mancate direct din procesul felierii :))

Este recomandat sa le taiem dupa 1-2 ore de stat infasurate la frigirer, sa le dam timp sa faca aderenta.

Enjoy!

rulouri de clatite cu sunca si branza 1

Nota: Folositi sunca deja feliata, pentru a avea felii subtiri si

uniforme. Puteti inlocui sunca cu felii de cascaval sau cu somon afumat, asa puteti avea 2-3 feluri de rulouri 🙂