rulouri de sunca si crema de branza

Incep sa va dau cateva idei  de aperitive festive pentru mesele de sarbatoare ce vor urma.

Rulourile acestea le-am facut anul trecut de revelion, insa abia acum

am apucat sa vi le arat. Se fac repede si sunt delicioase

Ne trebuie:

felii de sunca presata/sunca de praga

crema de branza

frunze de baby spanac/salata verde

– cantitatile sunt in functie de cate bucati vreti sa faceti –

Cum se fac:

Sunca presata va recomand sa o luati deja feliata, pentru a avea felii

subtiri si uniforme.

Ungem cate o felie de sunca cu un strat subtire de crema de branza, asezam

frunzele de baby spanac sau fasii de salata verde desupra cremei de branza

si rulam strans.

Daca feliile de sunca sunt ff subtiri, puteti pune inca o o felie de sunca peste crema de

branza si apoi din nou crema de branza si abia apoi spanacul.

Vom obtine niste rulouri ceva mai groase si mai aspectuoase.

Punem rulourile astfel formate pe o farfurie si le pastram la frigider,

acoperite cu folie de plastic.

Le putem felia inainte de a le servi, sau imediat dupa rulare.

Eu le-am taiat de cca 2,5 cm lungime si le-am asezat pe un pat de salata verde

taiata fasii. Am ornat cu samburi de rodie pentru culoare.

Enjoy!

Nu uitati sa va inspirati si din celelalte aperitive festive:

aperitiveantet250x150