Delicioseniile astea sunt ideale la micul dejun, dar le puteti consuma si la pranz sau cina.
Sunt bune si calde si reci. Noi le-am mancat cu rosii si paine.
N-am stiut cum sa le zic, asa ca le-am zis pancakes, ca parca chiftelute nu sunt.
Insa merita incercate, sunt tare bune.
Ne trebuie:
200 g smantana (fermentata)
2 oua
1/2 lgt sare
2 linguri faina
200 g cascaval ras
2 fire ceapa verde tocate marunt
2-3 lg ulei
– cantitati pentru cca 15 buc –
Cum se fac:
Amestecam toate ingredientele intr-un bol incapator.
Incingem 1 lingura de ulei intr-o tigaie antiaderenta, punem cate 2-3 pancake-uri cu lingura in tigaie,
aplatizandu-le si dandu-le o forma rotunda sau ovala.
Le prajim acoperite cu capac pana se rumenesc frumos pe ambele parti (le intoarcem cu o spatula).
Cand sunt gata, le scoatem pe prosoape absorbante de hartie, pentru a absorbi uleiul in exces.
Bune tare!
Enjoy!