A venit toamna si vremea mancarurilor pregatite la cuptor, cu carne sau legume.

Astazi avem un gratin de legume, cu multa mozzarella, ce poate fi mancat ca atare, langa o salata sau pe post

de garnitura langa o friptura, dupa preferinte.

Ne trebuie:

o punga Amestec de vara de la Edenia

3 oua

150 g mozzarella (70g+80g)

4-5 linguri smantana

1 lingurita usturoi granule

o mana de baby spanac

1 lingurita chilli sos (optional)

1/2 lingurita turmeric (optional)

sare, piper

– cantitati pt cca 3 portii –

Cum se face:

Fierbem la abur legumele congelate, timp de 8-10 minute

(amestecul contine conopida, mazare, fasole verde si baby morcov).

Separat batem ouale cu smantana, usturoiul granule, turmeric, sosul chilli, sare, piper, adaugam cca 70 g mozzarella si apoi

legumele fierte si racite usor. Adaugam si spanacul pe care l-am taiat grosier. Omogenizam bine.

Punem totul intr-o tava care merge la cuptor.

Coacem la cuptorul preincalzit timp de cca 15 minute, apoi punem restul de 80 g de mozzarella rasa deasupra si mai coacem

inca 10-15 minute, pe functia grill, pana se rumeneste usor.

Este buna si calda si rece.

Enjoy!