Reteta de la MihaelaAvem nevoie de:

1 pachet de foetaj (eu am folosit Linco)
100g sunca presata tocata
100 g salam uscat (se pot folosi orice alte mezeluri doriti)
200g cascaval ras
1 gogosar murat
(reteta originala era cu cubulete de rosii)
chilli sos
sare, piper, galbenus de uns deasupra

Cum procedam:
Eu am mai intins putin foaia de foetaj sa o mai subtiez putin. Se taie foaia patrate, se unge cu putin sos chilli fiecare patrat, apoi se pun pe diagonala bucatile de sunca, peste se pun cubulete de gogosar murat apoi se condimenteaza cu sare si piper.

Se presara cascavalul si se impacheteaza.
Cu sunca:

Si cu salam:

 

Se pun in tava pe hartie de copt, se ung cu ou batut deasupra (sau cu galbenus) si se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc.
Inainte de cuptor:

Scoase de la cuptor:

Au iesit 16 bucati.