Un mic dejun rapid si delicios. Feliile cu sunca si cascaval se fac repede si
evident, se mananca si mai repede 🙂
Reteta de la Mihaela
Ne trebuie:
6-8 felii paine nu foarte proaspata
75g unt
200g sunca presata
1 ceapa
1 catel usturoi
200g cascaval razuit
150g smantana groasa
75g unt
200g sunca presata
1 ceapa
1 catel usturoi
200g cascaval razuit
150g smantana groasa
Cum se fac:
Topim untul, il lasam putin sa se raceasca apoi il amestecam cu ceapa si usturoiul tocate fin, sunca presata cubulete mici,
Topim untul, il lasam putin sa se raceasca apoi il amestecam cu ceapa si usturoiul tocate fin, sunca presata cubulete mici,
edith ti-au iesit foarte faine.eu le fac destul de des pentru cina.le poti lasa cateva minute sub grill si ies mai bronzate,am descoperit asta de curand.
o zi minunata
pupici
Miha, daca ma crezi, nici nu am folosit grill-ul pana acum. Tb sa studiez carticica aragazului sa vad ce si cum. Cred ca ar fi super usor rumenite…
Seara faina! Pup!
servus edith ,
am incercat aceste gustarici 😉 si sunt super faine ;
eu am mai pus si stelutse de branza in compozitie, am inlocuit ceapa cu praz si am renuntat la usturoi , iar prietenul meu nu s-a putut abtine pana nu le-a mancat pe toate hihihi
PS sunt foarte gustoase si asa “fresh”, fara sa le mai dai la cuptor 😉
miculnor
Buna “miculnor”
Sunt bune intr-adevar si cu praz crd ca au iesit super 🙂
Multumesc de vizita si te mai astept!
am incercat si eu aceasta reteta si este absolut extraordinaraaaa si ff usor de facut,eu am pus ardei rosu deasupra…imi pare rau k nu stii la c reteta d pui cu 4 branzeturi ma refer k mi-e o poftaaaa…te poop si felicitari ink o data pentru blogg!!!