desert cu capsuni si bezea

Trebuie sa incercati acest desert ultra-mega rapid si ultra-merga delicios cat mai sunt capsuni pe piata.

Este desertul de origine englezeasca cunoscut si sub numele de eton mess.

Este varianta rapida si simplificata a celebrei pavlova…

Merge foarte bine si cu cirese, visine bine coapte, zmeura, caise foarte coapte, piersici…

Este desertul ideal cand nu avem prea mult timp la dispozitie, cand este foarte cald afara si nu vrem sa petrecem

multi timp in bucatarie sau cand se anunta musafiri in scurt timp.

Sau pur si simplu cand aveti pofta de ceva bun si cremos. 🙂

Ne trebuie:

300 ml frisca lichida

cca 20 bezele mari

cca 20 capsuni

vanilie (optional)

– cantitati pentru 2 portii –

Cum se face:

Recomand sa folositi bezele cumparate, asa reduceti considerabil timpul de preparare

(in plus, mie niciodata nu mi-au iesit bezelele crocante ca cele cumparate 😀 ).

Batem frisca, maruntim cu mainile bezelele (nu prea marunt!), le adaugam peste frisca apoi

adaugam capsunile taiate bucatele potrivite. Optional putem pune si vanilie. Omogenizam.

Servim desertul in cupe de inghetata, pahare, boluri de sticla, sau cum am facut eu, am pus desertul in

interiorul unui inel metalic, pe care il inlaturam cu grija. Ornam cu bezea maruntita, frisca, capsune, menta, etc.

Enjoy! 🙂

desert cu capsuni si bezea 1