cupcakes cu trandafiri

Astazi avem un dulce bun si parfumat si un giveaway la fel de parfumat.

Ador cupcakeurile, iar odata e le incerci, devii cu siguranta dependent.

Sunt atat de bune si frumoase, daca inca nu le-ati incercat, musai sa o faceti.

Daca nu aveam deja postarea programata, astazi nu aveam starea necesara sa o public.

Un singur lucru vreau sa va spun:

Iubiti-i si pretuiti-i pe cei dragi, pentru ca nu stim cand pleaca de langa noi… 🙁

Ne trebuie:

160 g zahar

115 g unt

2 oua

2 lgt extract de vanilie

2 lgt praf de copt

1 varf de lgt de sare

180 g faina

85 ml lapte

cateva picaturi de apa de trandafiri

Pt frosting:

150 ml frisca lichida / smantana pentru frisca

250 g ciocolata alba

cateva picaturi de apa de trandafiri

colorant rosu

Cum se fac:

Puneti hartiile de muffins in tava speciala de muffins si lasati deoparte.

Amestecam intr-un bol ingredientele uscate: faina, praful de copt si sarea.

Intr-un bol mixam untul (aflat la temperatura camerei) cu zaharul pentru 1-2 min.

Adaugam ouale pe rand si vanilia, mixand continuu pana obtinem o compozitie omogena.

Adaugam peste compozitia de unt ingredientele solide si mixam in continuare, pana la omogenizare.

Adaugam apoi laptele incet, mixand incet, doar pana la omogenizare, nu mai mult.

La sfarsit adaugam cateva picaturi de apa de trandafiri si omogenizam.

Antentie, sa nu puneti f multa, pentru ca este concentrata. Gustati/mirositi aluatul.

Apa de trandafiri o gasiti online sau in magazinele cu specific arabesc.

Punem compozitia in forme (eu am folosit o cupa de inghetata, merge foarte bine si repede).

Umplem doar 3/4 din hartiuta de muffin, pentru ca vor creste.

Coacem la cuptorul preincalzit la 180 grade pt 20 de minute (si nu mai mult).

Lasam sa se raceasca pe un gratar cca 40-50 de minute inainte de a le pune frostingul.

Pentru frosting:

De preferat frostingul sa il facem de seara, pentru a sta la frigider peste noapte (sau macar 4-5 ore).

Topim la bain-marie ciocolata rupta bucati in frisca lichida,

apoi adaugam colorant pana obtinem culoarea dorita si cateva picaturi de apa de trandafiri.

Lasam frostingul sa se raceasca si dam la frigider pt cca 4-5 ore (sau peste noapte).

cupcakes cu trandafiri 1

Mixam compozitia cu viteza medie pt cca1 minut, o punem in posh si ornam

cupcakes-urile care intre timp s-au racit.

cupcakes cu trandafiri 2

Enjoy! 🙂

cupcakes cu trandafiri 3

Acum sa va zic si de giveaway-ul cu parfum de trandafiri de care va vorbeam ♥ ♥

ulei de trandafiri

Nu stiu daca ati auzit de cosmeticele minunate, naturale si parfumate pe care le face

Lia – delicii pentru piele. Daca nu, musai sa le incercati, nu o sa regretati.

Fiecare produs are numai 3 ingrediente, toate naturale!! Este suficient sa va conving? 🙂

Astazi Lia ofera unuia dintre voi, Uleiul de trandafiri de mai sus.

Ce trebuie sa faceti:

1. Sa dati Like paginii Lia – delicii pentru piele.

2. Sa dati Like paginii Edith’s Kitchen.

3. Sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi scrieti numele vostru si ce produs v-a facut cu ochiul de la Lia.

Comentariile se primesc pana pe data de 19.08, ora 24.00.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul random.org si va fi anuntat in aceasta postare pe data de 20.08.2012.

Nu uitati sa verificati cine este castigatorul!

Daca in termen de 48 h castigatorul nu trimite datele de contact, voi extrage un nou castigator.

Succes! 🙂

20.August.2012

Dupa ce am ales (cu greu) dintre comentarii participantii la giveaway, in numar total de 65,

in urma tragerii la sorti cu ajutorul random.org, castigatoarea este… Anca Bunea.

giveaway

Castigatoarea este rugata sa-mi trimita in termen de 48 h pe adresa

edithfrincu (@) yahoo . com,

adresa completa pentru a o transmite mai departe catre Lia.

Daca in acest termen nu primesc datele, voi face o noua extragere.

Felicitari castigatoarei! Va multumesc tuturor pentru participare!