chiftelute de broccoli cu mozzarella - Chiftelute de broccoli cu mozzarella

Chiftelute de broccoli cu mozzarella, delicioase, cu putine ingrediente, si se fac foarte usor.

Le putem manca fie ca atare fie langa o salata, acum ca este cald afara si nu mai aprindem cuptorul.

Am folosit broccoli congelat, de la Edenia, insa puteti folosi si broccoli proaspat.

Eu prefer legumele congelate pentru ca le pot avea mereu la indemana, in congelator.

Ne trebuie:

750 g broccoli congelat Edenia

1 ou

10 lg pesmet + inca 10 linguri (cca)

150 g mozzarella rasa

sare, piper

– cantitati pt cca 17 bucati –

broccoli Edenia - Chiftelute de broccoli cu mozzarella

Cum se fac:

Fierbem broccoli la abur 15-20 min.

Il faramitam cu furculita, si il lasam sa se raceasca. Adaugam apoi oul, pesmetul, mozzarella rasa, sare si piper

si omogenizam bine.

Asa arata compozitia inainte si dupa ce am adaugat celelalte ingrediente peste broccoli.

broccoli fiert - Chiftelute de broccoli cu mozzarella

Formam chiftelele (eu am folosit o cupa de inghetata pentru a le face egale), le aplatizam

chiftelute de broccoli neprajite 2 - Chiftelute de broccoli cu mozzarella

si le dam prin pesmet.

chiftelute de broccoli neprajite - Chiftelute de broccoli cu mozzarella

Mi-au iesit 17 bucati, in functie de cat de mari le faceti, poate diferi numarul lor.

chiftelute de broccoli neprajite 1 - Chiftelute de broccoli cu mozzarella

Le prajim in putin ulei pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe prosop de hartie.

chiftelute de broccoli in tigaie - Chiftelute de broccoli cu mozzarella

Le putem manca cu sos de iaurt cu verdeata si usturoi si/sau ketchup. Sau ca atare pentru ca sunt delicioase.

Gasiti pe contul meu de instagram un filmulet din timpul prepararii. Va astept sa ma urmatiti si acolo.

Enjoy!

chiftelute de broccoli cu mozzarella 1 - Chiftelute de broccoli cu mozzarella