O gustare rapida, sau mic dejun sau pranz sau cina, sunt bine venite la orice masa.
Se fac foarte repede, ingredientele pot varia in functie de preferinte.
Nu am cantitati exacte, le-am pus la ochi.
Ne trebuie:
chifle (eu am follsit din cele ovale)
Pentru umplutura:
prosciutto cotto (sau alt mezel preferat)
ardei gras
smantana fermentata
mozzarella rasa
sare, piper
Cum se fac:
Amestecam ingredientele pentru umplutura: intr-un bol amestecam sunca taiata cubulete marunte, ardeiul taiati marunt,
mozzarella cateva linguri de smantana, sare si piper si amestecam bine.
Taiem capacul chiflelor si scobim miezul cat sa cream o gaura pentru umplutura.
Punem din umplutura in fiecare chifla, iar deasupra presaram mozzarella.
Coacem la cuptorul preincalzit la 180° C pentru cca 13-15 minute.
Delicioase.
Gasiti pe contul meu de instagram un filmulet din timpul prepararii. Va astept sa ma urmatiti si acolo.
Enjoy!