chifle umplute - Chifle umplute cu prosciutto si mozzarella

O gustare rapida, sau mic dejun sau pranz sau cina, sunt bine venite la orice masa.

Se fac foarte repede, ingredientele pot varia in functie de preferinte.

Nu am cantitati exacte, le-am pus la ochi.

Ne trebuie:

chifle (eu am follsit din cele ovale)

Pentru umplutura:

prosciutto cotto (sau alt mezel preferat)

ardei gras

smantana fermentata

mozzarella rasa

sare, piper

Cum se fac:

Amestecam ingredientele pentru umplutura: intr-un bol amestecam sunca taiata cubulete marunte, ardeiul taiati marunt,

mozzarella cateva linguri de smantana, sare si piper si amestecam bine.

ingrediente chifle umplute - Chifle umplute cu prosciutto si mozzarella

Taiem capacul chiflelor si scobim miezul cat sa cream o gaura pentru umplutura.

chifle umplute in tava - Chifle umplute cu prosciutto si mozzarella

Punem din umplutura in fiecare chifla, iar deasupra presaram mozzarella.

Coacem la cuptorul preincalzit la 180° C pentru cca 13-15 minute.

Delicioase.

Gasiti pe contul meu de instagram un filmulet din timpul prepararii. Va astept sa ma urmatiti si acolo. 2764 - Chifle umplute cu prosciutto si mozzarella

Enjoy!

chifle umplute 1 - Chifle umplute cu prosciutto si mozzarella