Ne trebuie:
3 cepe medii taiate cubulete
400 g ciuperci proaspete (eu am pus o cutie si 1/2)
4 oua la temperatura camerei
5 linguri de faina (100-125 g)
5 linguri de smantana (100ml)
1 legatura mare de marar
ulei
sare si piperCum se face:

Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete si se calesc putin in ulei apoi punem putina apa si lasam pana se inmoaie si se evapora apa. Se potrivesc de sare si piper. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu galbenusurile, smantana, mararul tocat (eventual puteti pune si patrunjel).

Se bat albusurile spuma apoi se adauga ciupercile apoi faina. Se amesteca usor, de jos in sus cat sa se omogenizeze, avand grija sa nu se lase.

Se pune compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Se da la cuptor (incalzit in prealabil) aproximativ 50 de minute pana se rumeneste frumos. Primele 30 de minute nu deschideti cuptorul ca sa nu dea inapoi.

Cand se raceste se taie felii.
Se pastreaza in frigider invelit in folie de plastic.