burger de vita cu bacon si ceapa - Burger de vita Angus cu bacon si ceapa

Nu stiu voua, insa mie mi se face pofta din cand in cand de burgeri. In diverse combinatii, cu bacon sau fara, cu branza multa

sau cu ceapa caramelizata, picanti sau nu,in functie de dispozitie.

Recent am gasit in magazine Burgerul de carne de vita Angus de la Edenia pe care a fost musai sa-l incerc.,

pentru ca atunci cand gatesc vreau sa folosesc ingrediente cat mai sanatoase.

De asta am si verificat toate informatiile de pe ambalaj si am aflat ca este facut doar din carne de vita Angus

(atestata prin 2 certificari: Angus Beef Ireland si Bord Bia Quality), care provine de la vite crescute in Irlanda, la o ferma sustenabila.

Iar despre carnea Angus stim cu totii ca este recunoscuta pentru calitatea super premium.

Pe langa faptul ca este super usor de facut, are avantajul ca il ai intotdeauna la indemana (se gaseste congelat),

nu trebuie decat sa-l lasi la decongelat peste noapte la frigider,

sa-l gatesti repede la cuptor in timp ce iti pregatesti restul ingredientelor preferate pentru burgerul perfect.

Astazi am ales sa combin burgerul de vita Angus cu bacon prajit, svaiter, castraveti murati, ruccola, ceapa rosie si… o surpriza.

Ne trebuie:

1 cutie Burger carne de vita Angus Edenia

chifle

ceapa rosie

castraveti murati

bacon

ruccola

o rosie

svaiter/emmental

dulceata de ardei iute

Burger Edenia cutie - Burger de vita Angus cu bacon si ceapa

Cum se fac:

Lasam in frigider, peste noapte burgerul de vita la dezghetat (sau, daca ne grabim, il decongelam la temperatura camerei in 15-20 minute).

O cutie contine 4 burgeri.

Ii punem in tava, pe hartie de copt si ii coacem la cuptorul preincalzit la 190 C timp de 10 minute.

(ii putem pregati si la grill, in 8-9 minute sau prajiti in tigaie, in ulei, timp de 7-8 minute, dupa preferinte) .

Atentie, indiferent cum ii pregatiti, trebuie decongelati in prealabil.

Burgeri Edenia in tava - Burger de vita Angus cu bacon si ceapa

Intre timp pregatim restul ingredientelor, taiem ceapa rosie, castravetii murati si rosiile rondele, taiem chiflele in jumatate.

Asamblam burgerii: punem 1 lingurita de dulceata de ardei iute, apoi cateva frunze de ruccola, burgerul de vita, o felie sau doua de svaiter, ceapa rosie,

rosia, castravetii murati baconul si optional inca putina ruccola. Eu mai pun si extra dulceata de ardei iute, voi procedati cum va place 🙂

Savuram burgerul cu multa pofta, este delicios!

Enjoy!

burger de vita cu bacon si ceapa 1 - Burger de vita Angus cu bacon si ceapa