bruschete Hochland - Bruschete cu branza

Dupa cum ati observat, am dat mai rar pe aici in ultima vreme… Am fost in concediu si am mult de lucru,

asa ca si timpul pentru gatit imi este limitat. Insa vreau sa va arat ce descoperire delicioasa si la indemana am gasit:

gama Delicii Calde de la Hochland, Bruschetta: Pizza si Rustica.

Cremele de branza tartinabila se intind pe paine (cu sau fara alte adaosuri de ingrediente) si se coc timp de

6-8 minute la cuptor. Este o solutie rapida si la indemana pentru serile cand venim de la servici si nu avem timp

sau chef sa pregatim ceva mai laborios.

Noi am mancat si la micul dejun, sunt absolut delicioase. Preferata mea este varianta Rustica.

Ne trebuie:

felii de paine/bagheta

Delicii Calde Hochland

ardei gras/ciuperci/bacon/sunca/masline/rosii uscate (la alegere) – optional

Cum se fac:

Punem un strat generos din crema de branza preferata pe feliile de paine (va sfatuiesc sa le incercati pe amandoua

si sa hotarati care este preferata voastra), iar deasupra putem adauga ce avem prin frigider:

ardei gras, masline, bacon, sunca, masline, rosii uscate.

Puteti sa nu mai adaugati niciun alt ingredient, pentru ca in compozitia cremelor exista deja si alte ingrediente.

bruschete in tava - Bruschete cu branza

Coacem bruschetele la cuptorul preincalzit la 220 C pentru 6-8 minute.

Le savuram cu pofta pentru ca sunt delicioase!

Varianta Pizza:

bruschete Hochland 2 - Bruschete cu branza

Si varianta mea preferata, Rustica:

bruschete Hochland 1 - Bruschete cu branza

Enjoy!