biscuiti-cu-mozzarella-1

In ultma vreme (dupa cum cred ca ati observat…) am incercat sa urmez o dieta cu putini carbohidrati,

dieta cunoscuta sub numele de dieta Low carb. Pofticioasa cum sunt, cred ca mi se potriveste de minune,

pentru ca poti pregati fara foarte multi carbohidrati, dulciuri delicioase precum si aperitive savuroase.

Asa este cazul si acestor biscuiti cu mozzaella de astazi care sunt fara gluten, cu faina de cocos.

Gasiti pe blog si alte retete de scones / biscuiti, cu faina.

Ne trebuie:

3 oua

50 g faina de cocos

170 g mozzarella

75 g unt

1 lingurita usturoi pudra

2 linguri ceapa verde tocata f marunt

1/4 lingurita praf de copt

un praf de sare

1/3 lingurita turmeric (optional – pentru culoare)

– cantitati pt cca 22 bucati –

Cum se fac:

Amestecam faina de cocos cu usturoiul pudra, praful de copt, sarea si turmericul (daca folositi).

Intr-un bol amestecam ouale cu untul topit. Incorporam incet ouale in ingredientele uscate,

adaugam apoi mozzarella rasa pe razatoarea mare si ceapa verde tocata marunt.

Omogenizam bine compozitia.

compozitie-biscuiti-cu-mozzarella

Formam biscuitii, ii punem pe hartie de copt si ii aplatizam usor. Eu i-am format cu o cupa de inghetata mica,

pentru a-i face egali.

biscuiti-in-tava

Coacem la cuptorul preincalzit la 190 C pentru cca 12-13 minute.

Buni, aromati, cu interiorul moale, deliciosi!

Enjoy!

biscuiti-cu-mozzarella