Biscuiti cu feta si mozzarella, niste biscuiti aperitiv usor de facut si deliciosi,
plin de branza si arome.
Stiti ca sunt mare amatoare de biscuiti sarati si saratele, gasiti pe blog o multime de astfel de retete la categoria aperitive.
Ne trebuie:
230 g faina
1 lingurita praf de copt
180 g branza cottage
200 g branza feta
200 g mozzarella rasa
2 oua
2 linguri ulei de masline
2 lingura smantana
1 lingurita rasa de sare
1 lingurita usturoi granule
2 linguri patrunjel tocat
Seminte susan topping (optional)
– cantitati pentru cca 20 bucati –
Cum se fac:
Intr-un bol incapator, amestecam toate ingredientele cu o spatula, apoi framantam cu mana si ii punem in tava,
pe hartie de copt cu o cupa de inghetata. (cred ca am folosit o cupa mica, nu mai retin exact).
Putem presara deasupra seminte de susan (eu am pus albe si negre).
Coacem la cuptorul preincalzit la 200°C pentru 25 minute.
Deliciosi si calzi si reci.
Enjoy!