Sunt usor de facut si foarte bune, ca apertive, la petreceri sau pur si simplu de mancat in fata televizorului.
                                                                                                                                                                                                                                                         Reteta Alina-lili
Ne trebuie:
400 g foietaj
cca 200 g salam feliat foarte subtire
cca 200 g cascaval
ketchup
oregano

 

Cum se face:
Intindem foietajul cu sucitorul, ungem foaia cu ketchup, aseazam feliutele de salam
pe jumatate de foaie…

Se pune si cascavalul dat pe razatoarea mare…
Jumatatea goala de foaie se pensuleaza cu apa si se acopera cu ea partea umpluta deja,
se apasa bine pentru scoaterea aerului dintre foi.

Cu rola pentru feliat pizza se taie aluatul fasii cam de 2-3 cm latime.

Se rasuceste fiecare fasiuta si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Le ungem cu ou si presaram oregano desupra.
Se dau la cuptorul incins, pana se rumenesc.
Buune si tare frumusele…
 

Enjoy!