aperitivcubaconsicascaval1 - APERITIV CU BACON SI CASCAVAL
Ne trebuie:
250 gr faina
50 gr cascaval ras
100 gr bacon taiat marunt (eu am pus ceafa afumata)
250 ml lapte
50 ml ulei (mi s-a parut mult si am pus doar 30g)
1 ou
1/2 plic praf de drojdie instant
1 lingurita sare (in functie de cat de sarat este cascavalul)
piper
1 ou pt uns
IMGP1567 1 - APERITIV CU BACON SI CASCAVAL
Cum se face:
Se amesteca intai ingredientele solide si apoi lichidele iar la urma am pus drojdia
pentru ca fiind instant nu trebuie sa dospeasca inainte de a pune la copt.

IMGP1570 1 - APERITIV CU BACON SI CASCAVAL

Se unge o forma de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina si se da la cuptorul incins

IMGP1571 1 - APERITIV CU BACON SI CASCAVAL

pana cand va place culoarea de deasupra si trece “testul scobitorii”.
Daca vreti cu 10 min inainte sa-l scoateti il ungeti cu galbenus de ou (eu am vrut).
Asa arata scos de la cuptor:

IMGP1576 1 - APERITIV CU BACON SI CASCAVAL

Si felii:

aperitivcubaconsicascaval - APERITIV CU BACON SI CASCAVAL